Til forsiden
Flere online-butikker I Firmainformation I Kontakt I Databeskyttelse I Forside / home
Deutsche Seite Österreich Site France Sverige Nederlands Espana Italia Danmark
  
Ofte stillede spørgsmål
Artikelsøgning katalysator
Leverings og betalingsbetingelser
Generelle købsbetingelser
OSS (Ofte stillede spørgsmål)
Teknisk information
Bestille - sådan fungerer det
Dæk butikker / shops
Personbilsdæk
Motorcykeldæk
Spørgsmål om levering og betaling
Øvrige spørgsmål
Hvad betyder? ...
 
Er moms og levering iberegnet i prisen?

Prisen er inklusive moms og levering i Danmark.

TILBAGE TIL TOPPEN
Hvordan bliver varerne leveret?

Du kan vælge mellem to leveringsalternativer:

varer bliver personligt leveret på en virksomhedsadresse:

Det kan være til din arbejdsplads, eller til den monteringsstation som skal montere varer på din bil. Udover adresse, har vi brug for at vide, hvem der skal modtage varer. Dette er det alternativ, som vi vil anbefale.

varer leveres til et postkontor: Skriver du din egen adresse som modtageradresse skal du hente varer på dit posthus.

Hvis du har spørgsmål til vore leveringsbetingelser, er du velkommen til at kontakte os på: katalysatordirekte@delti.com. Alle vore priser inkluderer moms og levering indenfor Danmark.

TILBAGE TIL TOPPEN
Generelt

Ordre modtaget inden kl. 12.00 mandag til torsdag behandles samme dag, og leveres indenfor 5 hverdage. Ordre modtaget fredag, lørdag og søndag behandles om mandagen. Hvis din vare ikke findes i lager, kan vi normalt få fat i den indenfor 24 timer. Hvis det er tilfældet, meddeler vi dig via e-mail og fortæller, hvornår vi regner med at få den hjem. Din bestilling bliver bekræftet via e-mail. Denne e-mail er din faktura, og oplyser samtidig leveringsdatoen.

TILBAGE TIL TOPPEN
Hvem leverer mine varer?

Normalt foregår leveringen pr. post, men vi har også aftaler med andre speditionsselskaber

TILBAGE TIL TOPPEN

Hvilke muligheder har jeg for at betale via Internet?

Vi kan desværre ikke levere mod faktura. Al betaling er forudbetaling.

Med kredit- eller kontantkort: Vi accepterer Visa, Eurocard/Mastercard. Brug dit kortnummer. Vi debiterer din konto samtidig med, at dine varer bliver leveret. Hvis du ikke vil sende dit kortnummer over Internet, kan du sende det til os via fax eller telefon. Betaling med kort er den hurtigste, nemmeste og den mest bekvemme måde at betale på.

Via bankoverførsel: Du overfører beløbet til kontonummeret på din faktura. Når vi har modtaget din betaling, bliver varer leveret. Skriv altid dit RD/ordrenummer som reference. Du skal regne med at det tager mindst 3 ekstra bankdage inden pengene er bogført og vi kan levere varerne.

TILBAGE TIL TOPPEN
Generelt

Negativ omtale i medier gør, at mange forbrugere tror, at det ikke er sikkert at betale over Internet.

I virkeligheden er det sådan, at Internetkunder har flere alternativer at vælge imellem.

Når du sender din ordre over nettet, behøver det ikke betyde at du betaler over Internet. Under "Hvordan betaler jeg med kredit/bankkort" kan du se, hvordan datasikkerheden garanteres.

Desværre kan vi ikke levere mod faktura. Hvis du ikke er tilfreds med vores service, har du mulighed at sende dækkene tilbage, som det står i vor returneringspolitik (venligst tag kontakt med os, for at få returadressen). 

TILBAGE TIL TOPPEN
Skal jeg have et kreditkort for at kunne handle over nettet?

Nej, katalysatordirekte tilbyder også andre betalingsmuligheder. Du kan overføre pengene til vor konto.

TILBAGE TIL TOPPEN
Er det sikkert at købe med kreditkort?

Ja. Al kreditinformation bliver kodet. Det forhindrer, at dine data bliver misbrugt på vej fra din computer og til os.

TILBAGE TIL TOPPEN
Kan katalysatordirekte garantere sikker handel på Internet?

Vi sætter sikkerhed meget højt på daekonline. Til dags dato har ingen af vores kunder rapporteret, at de har været udsat for konto- eller kreditkortsmisbrug. For at understrege at dine informationer bliver beskyttede hos os, garanterer daekonline at alle transaktioner i vores Internetshop er sikre. Vores software koder alle personlige informationer såsom betalingsdetaljer, navn og adresse.

TILBAGE TIL TOPPEN
Hvordan betaler jeg med kredit/bankkort?

At handle over Internet med kreditkort er sikkert og let. Når man betaler bliver man spurgt om kortets nummer, og hvor længe kortet er gyldigt. Informationen bliver så sendt til din forhandler. Handleren kontrollerer informationen med kreditkortsselskabet. Hvis svaret er positivt, kan dækforhandleren levere produkterne. Hvis du vil være på den helt sikre side, bør du kun handle i SSL Online forretninger. Disse websteder er markerede med en gul lås, nede i den venstre side i dit browservindue. Låsen indikerer at forbindelsen er sikker. Informationen bliver automatisk krypteret. Weblæseren kan mærke at den er på et sikkert sted.

TILBAGE TIL TOPPEN

Har jeg de samme rettigheder, når jeg handler over nettet, som når jeg køber i en almindelig butik?

Internet er ikke et område udenfor lov og ret, som en del skeptiker vil få os til at tro. Forbrugerloven, ligesom andre vilkår gælder ved Internet-transaktioner. Dine rettigheder når du er Internetkunde, er i høj grad de samme som gælder i en almindelig butik.

Hvis du ønsker 7 dage til at bekræfte din ordre, kan du markere denne service.

Du har ret til at returnere produktet indenfor 30 dage, hvis dækket ikke er blevet brugt, eller er blevet monteret. Omkostningerne for returtransporten debiteres din konto med 100 DK/dæk. Hvis dækkene har fået skader, eller på anden måde er defekte, støttes du af konsumentloven, se vores returpolitik under generelle vilkår. Derudover har du ret til at fortryde købet indenfor 14 dage.

TILBAGE TIL TOPPEN

Hvilke er mine forpligtigelser som kunde?

Du skal kontrollere de varer vi sender til dig. Se efter om du har fået de rigtige varer, det rigtige antal, at størrelsen er korrekt, og at der ikke er skader på dem. Det er vigtigt at du kontrollerer dette inden de monteres.
TILBAGE TIL TOPPEN
Hvem står bag katalysatordirekte?
katalysatordirekte.dk er en Delti.com Ltd virksomhed. Delti.com Ltd er et datterselskab til Delti.com AG, en tysk virksomhed med hovedkontor i Hannover. Delticom er Europas største dækforhandler. Besøg gerne www.delti.com for mere information.
TILBAGE TIL TOPPEN
Hvis noget går galt med min ordre, hvad gør jeg så?
Hvis noget går galt, eller hvis varerne ikke bliver leveret, og du ikke har fået information om det fra os, bedes du sende os en e-mail til katalysatordirekte@delti.com  eller ring til os på telefon (+45) 77345733 (mandag til fredag fra kl. 7 til kl.22).

Generelt

Kontroller først at din ordre er korrekt udfyldt, og at den er blevet sendt. Hvis dette er i orden, og din bestilling er godkendt, får du et RD/ordrenummer plus en bekræftelse på dine bestillinger.

Hvis varerne, som du har bestilt, ikke er blevet leveret, og du ikke har fået nogen information fra din dækforhandler bedes du ringe eller sende e-mail til (katalysatordirekte@delti.com  / (+45) 77345733 (mandag til fredag fra kl. 7 til kl.22)).

Vi sætter pris på om du tjekker at leveringstiden ikke er overskredet inden du tager kontakt med os. Denne står i ordrebekræftelsen.
Katalysatordirekte.dk vil informere om, hvorvidt ordren er effektueret, eller om en fejl er opstået i leveringsforløbet. Du kan regne med et hurtigt svar, da vi passer på vores kunder.
Dette er vigtigt! Gem dine notater om hvilke produkter du har bestilt, samt ordredato.

TILBAGE TIL TOPPEN
Hvad skal jeg gøre hvis jeg ikke får en korrekt behandling af min forhandler?

Skriv til os på katalysatordirekte@delti.com eller ring til os på telefon (+45) 77345733 (mandag til fredag fra kl. 7 til kl.22). Du kan også få fat i os på fax: 0045 898 820 41

TILBAGE TIL TOPPEN
Generelt

Hvis forhandler ikke er samarbejdsvillig, anbefaler vi at du tager kontakt med forbrugerombudsnævnet. Vi sætter naturligvis stor pris på, at få af vide hvilken forhandler det drejer sig om.

TILBAGE TIL TOPPEN
Er mine personlige informationer beskyttet?

Vores primære mål er at du er tilfreds. Derfor bruger vi kun dine informationer til at levere produktet.

TILBAGE TIL TOPPEN
Hvilken type af informationer gemmer I? Hvordan bruger I den?

Når du sender os en ordre, behøver vi dit navn, e-mailadresse, leveringsadresse, dit kontonummer eller kreditkortsnummer, + at vi gerne vil vide hvornår kortet udløber. Informationen bruges kun for at leverer dine varer.

TILBAGE TIL TOPPEN
Hvordan sikrer katalysatordirekte sine kundeinformationer?

katalysatordirekte bruger en sikker overførselsprocedure, "Secure socket Layer" (SSL) til håndtering af kundedata. Alle informationer der sendes med SSL bliver kodet, inden det bliver sendt.

TILBAGE TIL TOPPEN
Vil katalysatordirekte evt. bruge informationerne på anden måde?

Nej. katalysatordirekte bruger KUN informationerne indenfor virksomhedsgruppen.

TILBAGE TIL TOPPEN
Hvad betyder?

Konto

En brugerkonto hos en on-line service eller hos en Internet service Provider (ISP). Den indeholder din konto efter at du har kontaktet erhåller Internet service Provider (ISP). Denne konto er lige med din personlige bankkonto og indeholder en del tjenester. Det kan som eksempel være adgang til Internet, modtage og sende e-mail, plads for en hjemmeside på en Internet server.

Tilsammen med en bekræftelse på din konto modtager du et telefonnummer som dit modem/ISDN anvender for at kommunikere med internet service Provider (ISP). Samtidigt anvender du et brugernavn og et hemmelige password. Du kan ændre password når du vil.
TILBAGE TIL TOPPEN
Adresse
En internet adresse er unik for hele verden. Derfor kan du direkte vælge en speciel hjemmeside. Adressen kaldes Internet Domän (for eksemp dackonline.se).
TILBAGE TIL TOPPEN
Attachment
Attachment er en pakke med mailen. Det er en elektronisk meddelelse som er vedhæfter med en e-mail. Du kan der igennem sende filer op til en vis størrelse.
TILBAGE TIL TOPPEN
Banner
På Internet finder du "bannerannoncer" sædvanligvis er det en rektangulær aflang annonce. Hvis du klikker på annoncen linkes du videre til hjemmesiden. For at påkalde opmærksomhed er en annonce ofte annimeret.
TILBAGE TIL TOPPEN
Browser

Et program der gør det muligt at transportere data og filer over Internet og vise dem på din skærm. De to mest almindelige er "Communicator" fra Netscape og "Internet Explorer" fra Microsoft.

TILBAGE TIL TOPPEN
Chat
Man kan "chatte" på Internettet, det er en "skriven diskussion" mellem flere personer. I et chatforum skaffer man sig et alias. Under detta nye navn kommunikerer du i realtid dvs. Det du skriver bliver omgående læseligt for alle brugere.
TILBAGE TIL TOPPEN
Cookie

Cookies bliver brugt til at betragte Internetsurferens vaner. I de fleste browsers kan du vælge, hvorvidt du vil bruge dem eller ej.

TILBAGE TIL TOPPEN
e-commerce
(= elektronisk handel). Køb og salg via Internet.
TILBAGE TIL TOPPEN
e-post
(= elektronisk post). Det er muligt at vedhæfte store mængder data, tegninger og programmer. Senderen og modtageren skal have et e-mail program og en mailbox, for at kunne sende og modtage e-mail.
TILBAGE TIL TOPPEN
Firewall

En elektronisk vagt som forhindrer hackers (uønskede brugere) i at benytte sig af en server eller et netværk via Internet.

TILBAGE TIL TOPPEN
Hjemmeside
Navnet på et firmas (organisation eller privat person) Internetside.
TILBAGE TIL TOPPEN
HTML
HTML er en forkortelse af Hypertext Mark Up Language. Detta sprog anvendes for at lave hjemmesiderr. Browseren tolker HTML og oversætter det til et grafisk billede.
TILBAGE TIL TOPPEN
Internet
Et globalt netværk, som kæder data sammen (server), som gør at du kan komme til forskellige slags af informationer. Den største del af denne information er gratis for alle.
TILBAGE TIL TOPPEN
ISDN
Integrated Services Digital Network. Digital data komunikation over hele telefonnetværket.
TILBAGE TIL TOPPEN
Mailbox
Her gemmes din e-mail, du kan hente dem når du vil. Lageret er på dine leverandørs server. For at hente din post behøver du et kodeord. Hvis nogen sender e-mail til dig skal de sende den til din e-mail. En e-mail-adresse kan se ud som her info@delti.com . Denne adresse kan anvendes over hele verden.
TILBAGE TIL TOPPEN
Modem

Et modem laver de digitale signaler fra computeren om til analoge inden de bliver sendt over nettet. Når signalerne kommer frem til modtageren laves de igen om til digitale signaler.

TILBAGE TIL TOPPEN
On-line service
Ofte forveksles on-line service med Internet Service Provider. On-line service tilbyder flere former for service. Udover de sædvanlige dataprogrammer tilbyder informationer som for eksempel nyheder, software, produktinformationer, Chatrum og informationsdatabaser.
TILBAGE TIL TOPPEN
Pin

Personal Identification Number. Kun ejeren kender PIN koden.

TILBAGE TIL TOPPEN
Server
Forskellige data i et netværk er sammenkoblet og data er tilgængelige.
TILBAGE TIL TOPPEN
SSL

Secure Socket Layer. SSL er en kodningsprocedure som er med til at sikre dataoverførsel. Hensigten er at forhindre at tredje part får adgang til information, f.eks. kreditkortsnummer.

Du kan se en lille hængelås i browserens vindue, når SSL er aktivt. Kodningen sker automatisk.

TILBAGE TIL TOPPEN

Søgemaskiner
Søgemaskiner hjælper dig med at finde rundt på alle Internetsiderne. Du skriver dit søgeord. Du kan som et eksempel skrive barbermaskine, når du foretager en søgning. Søgemaskinen viser alle sider med order barbermaskine. Her ved kan du få flere tusinde hits. Skriv ikke et for almindeligt ord.
TILBAGE TIL TOPPEN
Virus

Virus er et program, skabt for at forstyrre/skade andre. Du kan få virus fra piratkopier, e-mail, downloadede filer eller websteder. Beskyt din computer ved at bruge et licenseret program, skaf en fire-wall, plus et antivirusprogram, og opdater jævnligt.

TILBAGE TIL TOPPEN
Indkøbskurv
En indkøbskurv på Internettet fungerer som en indkøbsvogn i butikkerne. Her lægger du produkter, som du vil købe ved at klikke på ordet "bestill". Når du vil kan du efter i indkøbskurven om du har fået det rigtige produkt. 
TILBAGE TIL TOPPEN
Et tilbud fra
Delticom AG
(LibShop) Kontakt - Forside / home - © 2019 Delticom AG